Home / Новини / Фармацевт не може керувати міліцією Жовківщини

Фармацевт не може керувати міліцією Жовківщини

ГостіщевАктивісти “Правого сектора” Львівщини спільно із іншими активістами та мешканцями Жовкви сьогодні виступили із протестом під стніами Жовківського райвідділу міліції. Спротив громади викликало призначення на просаду місцевого керманича міліції Олександра Гостіщева – людини, яка жодного дня не пропрацювала в правоохоронних органах. Відтак, говорити про його кваліфікацію – зайве. Як виявляється пан Гостішев – протеже нардепа Володимира Парасюка, який вимагає від міністра внутрішніх спрва А. Авакова замінити начальників районних відділів міліції у Жовківському та Яворівському районах.
Власне, учора і було приняте рішення про призначення Олександра Гостіщева. До слова, сам він народився у 1983 році, мешканець міста Дніпропетровськ, за фахом – фармацевт, здобув вищу технічну освіту та нині заочно навчається на 3 курсі відділення Державного університету внутрішніх справ. Лейтенант міліції. Жодної практики роботи у правоохоронних органах у пана Гостіщева немає.
“Ми проти того, щоб на посаду начальника райвідділу міліції ключового району нашої області призначали невідомого “десанта” з зі Сходу України, якого хтось там з нардепів дуже хоче у цьому кріслі бачити. Керувати міліцією повинні професіонали, що мають довіру місцевої громади, а не люди з медичною освітою та без належної практики. Тому “Правий сектор” виступає категорично проти призначення таких дилетантів як Гостіщев”, – зазначив речник “Правого сектора” Львівщини Тарас Кузяк.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator