Home / Новини / Друже Провідник, вітаємо з Днем народження!

Друже Провідник, вітаємо з Днем народження!

Jarosh z vnukomНаціональний рух «Державницька ініціатива Яроша» Львівщини вітає Провідника НР «ДІЯ» та Української добровольчої армії Дмитра Яроша з Днем народження!

Друже Провідник, для багатьох українців Ви – уособлення справжнього національного лідера. Ви є взірцем  мужнього воїна та стратега,  який веде за собою українське військо добровольців на священну війну з окупантом, як свого часу редути УПА гуртували та вели у бій Євген Коновалець та Роман Шухевич. Ви є взірцем розумного політика, що здатен мислити далекоглядно та стратегічно і гідним послідовником таких великих державних мужів як Степан Бандера та Михайло Грушевський.

Ви є беззаперечним авторитетом, як для бійців Української добровольчої армії, яких неодноразово вели у бій з ворогом, так і для осередків НР ДІЯ, які під вашим керівництвом нині творять політичну силу нового зразка, що базується на національних та державницьких засадах.

Тож, у день Вашого народження просимо у Всевишнього, аби дарував Вам міцне здоров’я та удачу. Аби оберігав Вас та очолюване вами військо добровольців від ворожих куль. Також бажаємо, аби Ваші плани та мрії якнайшвидше здійснилися –  щоб ворог був розбитий, а Україна стала могутньою та багатою самостійною державою.

Слава Україні!

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator