Home / Новини / Допоки хлопці захищають нас в окопах, захистимо їх тут! Пікет Верховної Ради України на підтримку законопроекту №7190

Допоки хлопці захищають нас в окопах, захистимо їх тут! Пікет Верховної Ради України на підтримку законопроекту №7190

Вони взяли до рук зброю і першими стали до бою з російськими терористами, з 2014-го воювали і продовжують воювати з окупантами на сході країни, часто ризикуючи життям і власним здоров’ям.

Десятки українських воїнів-добровольців уже більше ніколи не повернуться до своїх родин і домівок. Та незважаючи на це влада досі не надала бійцям статусу учасників бойових дій.

Нарешті прийшов час і нам сказати своє слово! 19 квітня о 10 годині ранку збираємося під стінами Верховної Ради України з вимогою прийняти законопроект №7190, за яким усі учасники добровольчих батальйонів повинні бути визнані на офіційному рівні.

Допоки хлопці захищають нас в окопах, захистимо їх тут. Закликаємо підтримати пікет усіх добровольців, волонтерів та небайдужих людей.

Бійців Української Повстанської Армії Україна визнала лише після 70-ти років від початку їхньої боротьби. Чекати стільки часу ми не можемо, бо боротьба триває зараз і хлопці потребують нашої підтримки!

Владо, покажи, що бійці-добровольці тобі не чужі!

 

 

Час: 19 квітня (10:00)

Місце: Верховна Рада України

Мета: визнання добровольців учасниками бойових дій

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator