Home / Новини / Добровальця та оперну зірку Василя сліпака поховають у п’ятницю на Личаківському кладовищі

Добровальця та оперну зірку Василя сліпака поховають у п’ятницю на Личаківському кладовищі

Slipak
За попередньою інформацією поминальне богослужіння розпочнеться у м.Львів, у п’ятницю об 11.00 год. у Гарнізонному храмі св. Петра і Павла (вул. Театральна, 11). Звідти похоронна процесія вирушить до Личаківського кладовища, де орієнтовно о 12.30 год. розпочнеться чин похорону. Поховають новітнього Героя на полі почесних поховань №76. Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомила госпітальєрка Яна Зінкевич

Побратими та просто небайдужі також зможуть попрощатись з загиблим у місті Дніпро, завтра, у четверг о 14.00 біля моргу лікарні ім.Мечникова перед безпосереднім проведенням загиблого додому.
Катафалк з загиблим вирушає з Дніпра о 14.30!

Яна Зінкевич зазначає,  – «Прохання від близьких загиблого! Не приносьте на прощання з вінки та квіти – краще витратіть ці кошти на тих хто живий та вижив!!»

Довідка:
Василь Сліпак – вихованець Львівської хорової капели «Дударик». Закінчив Львівську консерваторію. Після завершення навчання у Львові працював у Паризькій опері. Впродовж 20 років жив у Франції. Два роки тому пішов добровольцем на Донбас, де воював у складі 7-го окремого батальйону Добровольчого українського корпусу. За словами очевидців, оперний співак загинув біля селища Луганське близько 6 години ранку від пострілу снайпера.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator