Home / Новини / Дмитро Ярош про розгін навчального центру ДУК

Дмитро Ярош про розгін навчального центру ДУК

Ярош у ЛьвовіВчора знову посилилась протидія Добровольчому Українському Корпусу зі сторони владної системи. Нагадуємо, що Генштаб “АТО” вимагає звільнити територію навчального центру “Десна”, яка підготувала для захисту Вітчизни не менше тисячі бійців ДУК ПС, інакше буде застосована сила.
“Правий сектор” вважає все, що відбувається навколо нашого навчального центру “Десна” відвертою провокацією не тільки проти нас, але і проти всього добровольчого руху”, – коментує ситуацію Провідник Військово-політичного руху Дмитро Ярош.
“Все, що відбувається є дуже дивним і підозрілим, враховуючи те, що я погодився зайняти посаду радника голови Генерального штабу, такі рішення приймаються без мого відома. Абсолютно зрозуміло, що такі рішення приймаються виключно на рівні президента і логіка Петра Порошенка тут абсолютно не ясна і відверто шкодить обороноздатності країни. Прийняття таких рішень під час війни межує зі зрадництвом. Кожен компроміс із владою, на який я йду, вона розглядає як слабкість. Насправді це не слабкість, а небажання дестабілізувати ситуацію в державі. Ми неодноразово заявляли, що “розкачувати” владу в нинішній ситуації шкідливо для держави. Проте останні події навколо Добровольчого Корпусу “Правий секор” є для влади просто нищівними…”, – заявив Лідер руху Дмитро Ярош.
Також нагадуємо, що це не перша спроба очільників держави спровокувати “Правий сектор”. Раніше за наказом згори блокували базу 5-го батальйону ДУК.

PRAVYYSEKTOR.INFO

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator