Home / Новини / Активісти «Правого сектора» разом з громадськістю пікетували Верховну Раду з вимогою прийняття люстраційного законодавства

Активісти «Правого сектора» разом з громадськістю пікетували Верховну Раду з вимогою прийняття люстраційного законодавства

8 квітня активісти «Правого сектора» разом з представниками Автомайдану та патріотично налаштованими громадянами провели пікетування Верховної Ради з вимогами прийняття люстраційного законодавства. Тиск громадськості виявився недаремним. Верховна Рада прийняла закон «Про відновлення довіри до судової системи України». Відповідне рішення підтримали 234 народних депутати. Цей законопроект визначає правові та організаційні засади проведення спеціальної перевірки суддів судів загальної юрисдикції.

Одначе активісти не будуть обмежуватися частковими перемогами, адже ще досі є не прийнятим законопроект 4570 «Про проведення люстрації в Україні» за редакцією Бабича-Смалія.

«Правий сектор» заявляв і продовжує заявляти, що не вважає процес Національної революції завершеним. Одним із методів продовження революційних процесів є люстрація. Зважаючи на те, що багато депутатів не зацікавлені у люстрації, тиск громадськості на роботу Верховної Ради є необхідним.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator