Home / Новини / 8-а окрема рота ДУК “Правий сектор” буде розширена до батальйону

8-а окрема рота ДУК “Правий сектор” буде розширена до батальйону

10915234_800161366740612_5101650603703143114_nПро це лідер “Правого сектору” Дмитро Ярош повідомив на своїй сторінці у Facebook. Напередодні він разом з командиром Андрієм Стемпіцьким провів інспекцію частин і підрозділів Добровольчого українського корпусу “Правий сектор” в секторах “М” і “В”. Провідник ПС зустрівся з командирами і бійцями 1-ї окремої тактичної групи, 8-ї окремої роти, 5-го окремого батальйону, батальйону ім. Шейха Мансура та колишнього 7-го окремого батальйону ДУК.

Ярош поінформував: “Оцінивши ситуацію та врахувавши реальні перспективи, прийняли рішення на базі 8-ї Окремої роти розпочати розгортання 8-го Окремого батальйону Корпусу. Вітаю друга Андрія Червня з призначенням на нову відповідальну посаду комбата 8-го батальйону! Бажаю всьому особовому складу новоствореного батальйону нових перемог і якомога менше втрат!”

Крім того, у Маріуполі політик зустрівся з “братами по зброї із батальйону “Донбас”, друзями-волонтерами, керівниками державницьких партій міста, командувачем сектору “М””.

Крім цього, на базі 5-го окремого батальйону голова ПС поспілкувався з представниками естонського Союзу оборони (Ка́йтселійт). Ярош підсумував: “Ніяких розходжень щодо боротьби зі спільним ворогом – Російською імперією – немає. Друзі-естонці пообіцяли всебічну підтримку і сприяння у справі прийняття та реалізації законопроекту про Добровольчий український корпус, який вже зареєстрований у Верховній Раді України…”

“Висновок наступний: бойовий дух бійців і командирів – на висоті; потенціал для знищення російсько-терористичних військ – величезний; фронтове братство – чинник, який буде вирішальним для Перемоги і над зовнішнім, і над внутрішнім ворогами”, – запевнив Дмитро Ярош.

джерело: Гал-Інфо

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator