Home / Новини / У Львові відкрилась виставка присвячена Іловайській трагедії

У Львові відкрилась виставка присвячена Іловайській трагедії

Закривавлені обличчя вояків, бронетехніка, яка намагається вирватися з оточення та бійці, що виносять з пекла вогню своїх поранених побратимів. Це далеко не повний перелік світлин, які експонуються на справді унікальній виставці про Іловайськ. З ініціативи «Об’єднання добровольців» у річницю кривавої трагедії її відкрили сьогодні у Львові поблизу пам’ятника Тарасові Шевченку.

Фотовиставку можна сміливо назвати документальним літописом, адже її автори, а це  Саша Глядєлов, Макс Дондюк, Макс Левін та львів’янин Маркіян Лисейко в той час самі були присутні в Іловайську і події, які розгорталися там, бачили на власні очі.

Мабуть саме через максимальний ефект присутності експозиція одразу привернула до себе увагу мешканців міста. Подивитися на неї приходить як молодь, так і люди старшого віку.

«Фотовиставка буде відкрита не лише в день роковин, але й до неділі включно, оскільки ми розуміємо, що за один день оглянути її зможуть не всі. Бачимо як люди цікавляться нею — буває, що одну світлину оглядають по кілька хвилин. На деякі світлини неможливо дивитися без сліз. Але це наш спільний біль, який треба пережити, тому ми закликаємо львів’ян не бути байдужими і поки є нагода завітати на експозицію», — говорить керівник «Об’єднання добровольців» Олена Живко.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator