Home / Новини / Українці! Бійці «Об’єднання добровольців» вітають вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Українці! Бійці «Об’єднання добровольців» вітають вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Дорогі українці! Бійці, волонтери та активісти всеукраїнської громадської організації «Об’єднання добровольців» щиро вітають вас з Новим роком та Різдвяними святами!

Час збігає швидко та, на жаль, і 2019-ий, як і кілька попередніх років, ми знову зустрічаємо не в мирі та злагоді, а в лютому протистоянні з ворогом! З ворогом, який прийшов з московських боліт і марить втопити нашу землю в крові та руїні.

Відтак, замість затишного дозвілля з рідними, багато українських хлопців змушені проводити зимові свята в холодних окопах, під свист куль і снарядів.

Та, незважаючи на це, українська коляда лунає як і сотні років тому! Ми зуміли проявити силу і встояти під шаленим натиском окупантів.

Віримо, що і в новому 2019-му році над нашою землею завжди буде Божа Благодать.

Знаємо, що наступний рік для нашої нації дуже важливий, адже ідуть вибори. Віримо, що українці проявлять не лише силу, але й мудрість та зроблять вірний вибір!

Адже, щоб не сталося, але ми повинні пам’ятати, що кожен з нас є нащадком великої нації, а не раб, яким нас, спершу, хотіла бачити радянська влада, а тепер і сучасний Кремль!

І як ми будемо жити залежить не від зовнішніх ворогів чи українських зрадників, а від нас самих!

Будьте здоровими, мудрими і живіть у мирі!

 

Христос народився!

Славімо Його!

 

 

 

 

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator