Home / Новини / Суми. Мер сказав подати тепло!

Суми. Мер сказав подати тепло!

Сьогодні ранок був дійсно добрим, – принаймні для мешканців кількох будинків м. Суми (р-н вул. Тополянської), які досі не отримували теплопостачання. Але після вчорашньої розмови з людьми, активісти ГО “Сумчани” і Штаб Всеукраїнського Об’єднання Добровольців , Громадська рада при Головному управлінні з захисту прав споживачів та Інформаційна Агенція “ЖУРНАЛІСТИ ПРОТИ КОРУПЦІЇ” завітали на апаратну нараду при Сумському міському голові. І пан мер Olexandr Lisenko дав слово: тепло подадуть о 16.00.
Звісно, не все так просто з нашими чиновниками і тепловиками, та про це буде окреме відео. Але, як бачимо, всі проблеми – не проблеми, якщо з жінками до чиновників приходить з десяток хлопців, а мер – дає слово.
Яка ціна цього слова? Побачимо. Час пішов.

Загалом настали такі часи, коли чогось добитися і навіть просто вижити можна тільки спільними зусиллями. У Сумах народ там і тут у різних форматах потроху починає гуртуватися навколо спільних інтересів. А досить усвідомити, що найбільший наш спільний інтерес поширюється на все місто і навіть на всю державу – і “цей світ прогнеться під нас”.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator