Home / Новини / Російське паливо для українських заправок та інформаційна війна проти добровольців

Російське паливо для українських заправок та інформаційна війна проти добровольців

Ще у червні бійці Миколаївського обласного осередку «Об’єднання добровольців» отримали інформацію, що в регіоні працює близько 160 автозаправок, які не мають жодних дозвільних документів. Ба більше, як виявилося пізніше, усе пальне, яке вони реалізовують, напряму постачають кораблями з Російської Федерації. Коли наші активісти приїхали з перевіркою, то виявилося, що усе справді відповідає дійсності. Відтак, організація одразу ж почала війну проти незаконного бізнесу, а фактично колаборантів, які співпрацюють з агресором. Ми почали блокувати та перевіряти АЗС хоча й добре розуміли, що за тіньовими схемами стоять не лише ласі на прибуток бізнесмени, але й силові структури.

Прогнозовано відповідь не забарилася. Уже зараз наших хлопців почали переслідувати, а в місцевій пресі з’явилися замовні статті, де добровольців, які борються з нечистю, звинувачують у вимаганні хабарів.

Відтак, повідомляємо, що в свою чергу «Об’єднання добровольців» робить судові позови проти всіх ЗМІ, які розпочали брудну кампанію проти нашої організації. Вважаємо, що жоден ресурс не має права звинувачувати нас у будь-якому правопорушенні, якщо це не доведено законом.

Разом з тим обіцяємо, що якщо замовний процес проти добровольців вчасно не буде зупинено, то ми докладемо усіх зусиль, аби виправити ситуацію. І сили, які ініціювали кампанію, дуже швидко зрозуміють, що вони зробили помилку.

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator