Home / Новини / Оголошення війни організованому злочинному угрупуванню Приходька-Давиденка

Оголошення війни організованому злочинному угрупуванню Приходька-Давиденка

До уваги представників засобів масової інформації. Наразі склалася доволі парадоксальна ситуація: люди, які розкрадали Україну протягом останніх років на мільярди гривень, сьогодні прагнуть впливати на кадрову політику в державі, тим самим, уникнути кримінальної відповідальності за скоєнні злочини.

Саме тому Всеукраїнське Об’єднання Добровольців оголосило війну організованому злочинному угрупуванню Приходька-Давиденка і вимагає від Президента Володимира Зеленського звернути увагу на їх діяльність та не допустити продовження розкрадання країни.

Ще декілька тижнів тому нам стало відомо, що дане угрупування (Приходька-Давиденка) активно просуває на керівні посади в державі і Чернігівській області зокрема, свої кадри. На посаду голови Чернігівської ОДА вони лобіюють Андрія Прокопенка. Називаються й інші прізвища людей, яких дане угрупування прагне призначити у правоохоронні структури. Ми одразу оприлюднили цю інформацію і направили відповідне звернення до Президента, аби не допустити цього і попросили провести відкрите громадське обговорення всіх кандидатур.

Наступним нашим кроком стало проведення громадського розслідування, завданням якого є розкрити широкому загалу, хто такі Борис Приходько і Валерій Давиденко.

Для початку ви всі маєте знати, що вони причетні до розкрадання більше 2 мільярдів гривень виділених Брокбізнесбанку. Це дуже гучна справа, яка на сьогоднішній день замовчується. Ще у 2014 році Борис Приходько отримав по ній підозру і рекордну заставу в 200 мільйонів. Але, завдячуючи тому, що Давиденко став народним депутатом і опинився в команді більшості Порошенка, Приходько вийшов на волю без будь-якої застави. Більше того, саме Приходько у 2019 році, перебуваючи у статусі підозрюваного займався скупкою голосів на 210 виборчому окрузі Чернігівщини. А потім, купивши суддів та ЦВК, отримав мандат депутата, хоча вибори програв.

Це стало можливим завдяки зв’язкам і підкупу з боку його посібника Валерія Давиденка, який підкупив членів Зе-команди і влаштував висування потрібних ним кандидатів, які жодної кампанії не проводили і прогнозовано програли. Валерій Давиденко є фігурантом не тільки справи з Брокбізнесбанком. Він фігурує у добре забутій справі з розкрадання так званого китайського зернового кредиту. На 2016 рік там було відкрито 137 кримінальних справ. Але, про жодну з них не чутно зараз жодного слова.

Ми, Всеукраїнське Об’єднання Добровольців прагнемо, аби дане злочинне угрупування Приходька-Давиденка припинило свою незаконну діяльність в сучасній Україні, а всі причетні до скоєння злочинів понесли кримінальну відповідальність. Ми прагнемо, щоб в Україні у Президента не було в оточенні людей, які кришують подібні злочинно-політичні угрупування. Надії на це нам дають заяви Володимира Зеленського і прагнення змінити державу. В цьому ми з ним однодумці і покладемо всі сили, аби допомогти йому здолати цей кримінально-політичний спрут.

11 вересня об 10.00 розпочнеться слухання в Дарницькому районному суді м. Києва, вул. О.Кошиця, 5-А, по кримінальній справі злодія-депутата Бориса Приходька по розкраданню більше 2 млрд. грн. через Брокбізнесбанк за схемою і допомогою своїх поплічників: Гонтарєвої-Курченка-Давиденка. Справа 753/11924/18 – головуючий суддя Домарєв О.В. Після суду разом вирушаємо до Офісу Президента з наказом – злодії мають сидіти в тюрмі, а не в Верховній Раді!

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator