Home / Новини / Ми проливали за українську землю кров, а ви її хочете продати!

Ми проливали за українську землю кров, а ви її хочете продати!

Сьогодні стало питання про головне надбання української нації – нашої землі, за яку з діда прадіда проливали кров покоління українців, плекаючи в мріях соборну незалежну Україну!

Нова влада під облудливими фразами про так зване реформування економіки України вирішила запустити на повну ринок землі (вільний її продаж) в збіднілій і виснаженій війною країні, де не працюють за законами більшість державних інституцій!

Для простого українського селянина, який рахує свої копійчані доходи і не знає як сплатити за газ і світло, буде вкрай складно відмовитися від настійливих пропозицій агрохолдингів, тож, як наслідок отримаємо безземельне селянство і латифундистів, як удільних князів. Шлях до закріпачення бідного українського селянина відкритий!

Замість зайняття реальними справами в реформуванні реального сектору економіки, збільшення продуктивності праці і застосуванні інноваційних технологій, відкриття нових підприємств “зелена влада” вводить нові побори для дрібних підприємців і запускає так званий “ринок”, а по факту безконтрольний розпродаж української землі!

Не створивши Державного земельного банку, який би зміг кредитувати простого селянина і фермера та викупляти за ринковою ціною земельні паї, не маючи реальних механізмів захисту інтересів простого власника землі (включаючи справедливого і ефективного судочинства), влада відкриває іноземному капіталу та олігархії можливості задарма викупити українську землю!

Тисячі українських воїнів, які чесно і мужньо захищали свою землю від агресора, замість обіцяної землі в кількості двох га кожному отримали головний біль в судах, пустопорожні обіцянки влади, в тепер і суворі реальності продажу землі як основного національного багатства!

Що ж, багаторічна війна і відсіч навали східного агресора для нової влади стали лише пустими словами, в реальності ці ділки мають на меті продати останнє, а далі нова панщина від агрохолдингів і сором майбутніх поколінь за розбазарювання урядом найкращих на планеті земель!

Спадає на думку, що продавати найцінніше – це найлегше для владців, а от створити нові агропідприємства і дати доступні кредити селянам власникам під заставу землі (від державного земельного банку) так званим “реформаторам” не під силу?!

Влада лише декларує принцип народовладдя, а на ділі у простого українця ніхто не питає, чи бажає він продажу української землі, такий референдум олігархії явно не потрібний

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator