Home / Новини / Заява «Об’єднання добровольців» з приводу президентських виборів

Заява «Об’єднання добровольців» з приводу президентських виборів

Друзі, наближаються  президентські, а за ними і парламентські вибори!

Ми бачимо, як політики щосили включаються у передвиборчу гонку. За рейтинги та підтримку населення вони, як завжди, готові на все — йдуть на підкуп, роблять солодкі обіцянки, змінюють партійні логотипи і власні політичні уподобання, не гребуючи жодними маніпуляціями.

Усі ті, хто дивляться на нас з білбордів і екранів телевізорів, належать до різних політичних сил та мають різні програми, але тим не менше поєднані одним — жагою влади і грошей; дорватися до корита, залишитися у високих кабінетах, лобіювати інтереси олігархів, які розкрутили і вклали у них гроші.

Ми не стверджуємо, що усі кандидати погані. Серед них справді є багато добровольців і учасників бойових дій — людей, які довели, що люблять Україну не палкими словами, а ризикуючи власним життям та здоров’ям.

Тим не менше ми, бійці та активісти «Об’єднання добровольців», прийняли рішення не підтримувати жодного політика. Тому робимо цю заяву, аби жодна політична сила в той чи інший спосіб не використовувала нашу організацію.

Також заявляємо, що про кожного топового кандидата, який претендує на найвищий пост у державі, робитимемо власну аналітику та розслідування.

Ми намагатимемося подати людям правду та об’єктивну картину, яких так мало в кишенькових телеканалах та газетах.

Перш за все хочемо, щоб люди розуміли, яка велика гра сьогодні відбувається і які надзвичайно великі ставки у ній зроблено.

Керуйтеся розумом та совістю та не робіть хибного вибору!

 

Слава Україні!

Ми обов’язково переможемо!

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator