Home / Новини / Дітлахам захисників: святий Миколай завітав до дітей добровольців

Дітлахам захисників: святий Миколай завітав до дітей добровольців

Уже четвертий рік поспіль всеукраїнська організація «Об’єднання добровольців» організувала свято Миколая для бійців, які повернулися з зони АТО, або ж продовжують боронити східні кордони країни від російських загарбників. Цього разу захід вирішили провести подалі від гамірного Львова. Кілька десятків дітлахів у супроводі дорослих вирушили у село Стрілки Перемишлянського району. Там їм провели захоплюючу екскурсію у відпочинковому комплексі Edem Resort. Відтак малюки мали змогу погодувати чистокровних скакунів, дізнатися, як здіймається в небо повітряна куля чи погуляти серед мистецьких композицій місцевого арт-простору. Звісно ж, що на усіх чекав солодкий частунок та подарунки.

«Кожного року ми проводимо це свято в різних локаціях. Тепер до нас долучився комплекс Edem Resort. Варто зазначити, що його представники допомагають нам не вперше, адже саме тут наші хлопці проходять реабілітацію після травм і важких поранень. Взагалі такий захід для нас дуже важливий, адже переважно наша робота пов’язана з негативом — це похорони, відвідини бійців у лікарнях, відстоювання їхніх юридичних прав перед чиновниками різного рівня. Тому раз на рік ми маємо змогу зустрітися усі разом, щоб поспілкуватися у такому дружньому колективі і трішки розвіятися, бо нам справді є про що поговорити та що згадати. В результаті усі заряджаємося позитивними емоціями на цілий рік.

На нашому святі присутні виключно сім’ї військовослужбовців, учасників бойових дій, інвалідів війни. Знаєте, на фронті героєм бути легко, бо війна — це завжди адреналін та азарт, але мало хто усвідомлює, як бути родині, яка чекає вдома свого захисника, що відчувають їхні дружини та діти. Їм дуже важко, тому це свято насамперед для них» — зазначила керівник «Об’єднання добровольців» Олена Живко.

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator