Home / Новини / Вшанування героїв: у Доманівці Миколаївської області посмертно нагородили загиблих добровольців

Вшанування героїв: у Доманівці Миколаївської області посмертно нагородили загиблих добровольців

Вони взяли до рук зброю і пішли на фронт добровольцями, аби боронити від московської орди східні кордони країни. Зрештою, за незалежність і волю своєї держави заплатили найціннішим — життям!

Минулими вихідними в смт. Доманівка Миколаївської області з ініціативи громадської організації «Об’єднання добровольців» пройшов захід пам’яті та нагородження посмертними відзнаками «Гідність та честь» добровольців Віктора Зельмановича («Зеля») та Геннадія Левицького («Зона»), які полягли в бою з ворогом у 2017-му році.

Відрадно, що на наш заклик до селища з’їхалися бойові побратими з різних куточків країни — Львова, Тернополя, Рівного, Чернігова та багатьох інших регіонів. Також на акцію пам’яті завітали і родичі бійців, які полягли в кривавій війні з російськими окупантами. Відтак, зала була вщент переповнена людьми.

Бійці та активісти «Об’єднання добровольців» висловлюють щиру подяку Доманівській районній державній адміністрації, яка підтримала нашу ініціативу, а також учасникам волонтерського проекту «Ікона пам’яті загиблим за незалежність України», які вручили сім’ям загиблих ексклюзивні барельєфи.

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator