Home / Новини / АНОНС! День пам’яті полеглих захисників у м. Львові.

АНОНС! День пам’яті полеглих захисників у м. Львові.

З шаною, до тих, хто брав участь у боях

З пам’яттю, про тих, хто в бою загинув

З вдячністю, тим, хто допомагає не забути

Львівська обласна державна адміністрація спільно з ГО “Обєднання Добровольців”:

  • 29 серпня 2021 року о 13:00 год. – молитва біля могил Героїв Небесної Сотні та учасників АТО/ООС на полях почесних поховань № 67 і № 76 Личаківського кладовища.
  • 29 серпня 2021 року о 15:00 год у  День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України  проведе Віче в пам’ять про полеглих Героїв та молебень.  м. Львів, проспект Свободи перед пам’ятником Т.Шевченку . Захід пройде шостий рік поспіль.
  • з 28 по 29 серпня 2021 року презентує документальну фотовиставку.Понад 40 документальних світлин запеклих боїв 2014 року в Іловайську.Виставка присвячена річниці виходу українських військових з Іловайського котла. Світлини передають хроніку подій впродовж 21-29 серпня. У ці дні загинули 366 військових та добровольців, сотні були поранені та потрапили в полон. Авторами світлин є четверо цивільних фотографів – Олександр Глядєлов, Макс Левін, Максим Дондюк та Маркіян Лисейко. м. Львів, проспект Свободи перед пам’ятником Т.Шевченку.

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator