Home / Новини / Акція на підтримку українських моряків та військовополонених

Акція на підтримку українських моряків та військовополонених

22 січня 2019 року о 14:00 год. у Львові та Києві Всесвітній Рух Патріотів України та «Об’єднання Добровольців» проведуть акцію біля консульств Росії на підтримку українських моряків та військовополонених, які з 2014 року незаконно утримуються в тюрмах Російської Федерації. Відповідний флеш-моб уже встиг пройти в Англії, Німеччині, Греції, Литві, Латвії та Швейцарії. До нього також долучилися і українські військові.

«Наш флеш-моб підтримав увесь світ, тому заключним етапом буде пікет дипломатичних представництв Росії. Тож закликаємо, щоб усі небайдужі українці в цей день прийшли до консульств загарбника з синьо-жовтими корабликами і показали кремлівським наймитам, що ми пам’ятаємо про своїх побратимів», — зазначила керівник Всесвітнього Руху Патріотів України Ірена Фон Бург.

Нагадаємо, що раніше  українці уже запустили флешмоб «Синьо-жовтий кораблик — на ялинку» на підтримку полонених моряків. Відповідну акцію також оршанізували представники Всесвітнього Руху Патріотів України.

«Всесвітній рух патріотів України звертається з ініціативою до українців і друзів України, до всіх людей доброї волі, у солідарності з українськими військовими моряками, захопленими у полон 25 листопада під час збройної агресії РФ в районі керченської затоки, прикрасити свої оселі та новорічні ялинки жовто-блакитними паперовими корабликами», — йшлося в заяві організаторів акції.

Тоді до флеш-мобу долучилися сотні й тисячі українців та друзів України у багатьох країнах світу.

 

 

 

 

About dobrovoltsi

Bitcoin transaction accelerator